Pompoenenjacht in Oudenaarde!

02/11/2020

Naar analogie met de berenzoektocht tijdens de lockdown in het voorjaar, wordt er nu op pompoenenjacht gegaan in Oudenaarde.

Omdat het heel belangrijk is om met kinderen/jongeren een frisse neus te halen, even goed uit te waaien, maar dit op een regenachtige herfstdag minder van zelfsprekend is, is het fantastisch dat zo’n initiatief op poten gezet wordt. Ik draag hier dus graag mijn steentje toe bij.

Met de berenzoektocht nog in het achterhoofd ben ik aan de slag gegaan. Na elke tocht vroegen mijn kindjes: “En wat hebben we nu gewonnen?”. De ene keer legde ik uit dat ze niet altijd een beloning moeten verwachten, dat ze moeten genieten van de tocht op zich, maar er waren ook keren dat ik hen trakteerde op een heerlijk ijsje. Daarom heb ik een extraatje gekoppeld aan de pompoenenjacht. Aan het raam staat naast de versierde pompoen ook sierfruit dat ik heb omgetoverd tot diertjes. Als jullie kunnen raden welke diertjes dit zijn, dan kan je jouw antwoord doorsturen via het contactformulier op www.modesta-coaching.be. Op zaterdag 12/12 zullen we dan de winnaar bekendmaken en de gelukkige krijgt dan een gratis bon voor een workshop naar keuze.

Dus als jullie binnenkort op pompoenenjacht gaan in de omgeving van Oudenaarde, kom dan zeker eens langs Modesta, Oudstrijdersstraat 66, 9700 Oudenaarde (Nederename).

Veel plezier!!

Hierbij al een voorsmaakje van workshops die binnenkort ingepland worden:

  • Creatieve workshops
  • Ontspanning voor kinderen
  • Help ik word gepest!
  • Wat zijn mijn talenten?

LEES MEER NIEUWSBERICHTEN

Talentengesprekken:

Talentengesprekken:

Vandaag heb ik de talentenmappen afgewerkt voor de kinderen/jongeren die ik de voorbije weken mocht ontmoeten tijdens...

Lees meer