Aanbod voor scholen

Leerkrachten/directie coaching

Voor een job kiezen in het onderwijs, ontstaat vaak vanuit een bepaald idealisme, vanuit passie.  Je wil kinderen, jongeren iets bijbrengen, vakkennis overbrengen en hen ook sterker doen staan in de wereld.

Door de snel evoluerende maatschappij en de veranderende leefwereld van kinderen en jongeren wordt het voor u als leerkracht of directie complexer om hen te ondersteunen. Daarnaast groeit de hoeveelheid administratie en dit alles binnen een strakke budgettering. Dit vraagt steeds weer de nodige kennis en flexibiliteit om samen met hen op pad te gaan.

Balans vinden tussen werk en privé wordt op die manier een uitdaging.

Tijdens een coaching traject gaan we samen op weg en omarmen we de verandering. Je krijgt inzicht in jouw talenten, jouw waarden. We bekijken hoe je jouw grenzen kan beschermen, hoe je opnieuw de voldoening en de energie uit jouw werk kan halen en zo minder stress zal ervaren in je dagelijks functioneren.

 

Workshops voor leerkrachten

Als leerkracht ben je steeds druk in de weer met kinderen en jongeren om hen te begeleiden op hun groeipad. Maar sta je nog wel voldoende stil bij jezelf? Neem jij nog tijd om te groeien, om ervoor te zorgen dat je als leerkracht in jouw eigen kracht staat?

Met een paar kleine dingen te wijzigen in jouw dagelijks functioneren, kan je zoveel in gang zetten. En een eerste stap hierin kan zijn een kijkje te nemen in dit aanbod.

 Ben je directeur van een school en wil je in deze snel evoluerende tijd jouw leerkrachten extra ondersteuning bieden of een workshop op maat van jouw school ontwikkelen? Neem gerust contact op om samen te brainstormen over mogelijke topics.

Workshops voor kinderen/jongeren

Zoek je een workshop voor jouw school of vereniging waar kinderen en jongeren niet alleen een fijn gevoel aan overhouden maar waar ze ook de nodige ondersteuning en handvaten krijgen om hen te begeleiden in hun groeiproces, dan ben je hier aan het juist adres.