Over mij

Hallo! Ik ben Kelly

Ik ben Kelly en woon in Oudenaarde samen met mijn partner Dries en onze twee kinderen Lennert en Seppe.
Van nature ben ik een bezig bijtje, in alles zie ik wel een opportuniteit en ik bezit een can-do mentaliteit. Daarnaast kan ik ook erg genieten van de rust, van de natuur, van Eenvoud.

Hoe is Modesta ontstaan?

Ik heb jaren in de bedrijfswereld gewerkt, in verschillende HR functies. Ik heb de verschillende jobs steeds met hart en ziel gedaan, maar diep in mij wist ik dat ik ooit de stap zou zetten naar een eigen zaak, naar zelf de touwtjes in handen hebben.

De komst van mijn twee zonen veranderde heel mijn leven. Mijn perfectionistische kant moest plots leren aanvaarden niet langer alles onder controle te hebben.  Ik holde mezelf voorbij, ik probeerde alle ballen in de lucht te houden en tot op zekere hoogte slaagde ik daarin, mits ik af en toe de pauzeknop indrukte om dan weer gas te geven tot … op een ochtend in februari 2017 het besef kwam dat ik het anders wilde aanpakken. Ik zette mijn oudste zoon Lennert af aan school en terwijl we uitstapten vlogen er een paar vogels over en Lennert riep heel spontaan: “Goedemorgen vogels!!”

Dit was het punt waarop Lennert mij deed beseffen dat ik als een sneltrein door het leven ging, op alles maar ja aan het zeggen was en steeds alles in het werk zette om anderen te plezieren en gelukkig te maken. Ik maakte geen tijd meer om de vogels te begroeten.

Op datzelfde moment vroeg mijn jongste zoon Seppe extra aandacht. Ik besefte toen hoe je als ouder het beste voor jouw kinderen wil en wat een zoektocht het kan zijn om de juiste ondersteuning te vinden. Het traject met Seppe deed me beseffen dat ik iets wou doen met kinderen en jongeren, maar ondertussen ook ouders, opvoeders ondersteuning wou bieden. Van daaruit kwam de beslissing om mij te specialiseren als kinder- en jongerencoach.

Bij het kiezen van de naam voor mijn praktijk wou ik het woord Eenvoud hierin verwerkt zien. Eenvoud is genieten van de kleine, pure dingen in het leven zoals ’s morgens gewekt worden door het tjilpen van de vogels, ontluikende bloemen, de zonsopgang, lieveheersbeestje op mijn huid, zachte regendruppels op blaadjes,….

Na een avondje brainstormen met mijn partner kwamen we tot Modesta: de kracht van Eenvoud.
Modesta is het Italiaanse woord voor eenvoud, bescheidenheid, natuurlijkheid.
De kracht van eenvoud, is leven volgens wie je echt bent, je ware ik, zonder masker.

Attendo professional

Naast mijn eigen praktijk ben ik ook partner in Attendo professional. Op die manier blijf ik ook de voeling bewaren met de bedrijfswereld en heb ik zicht op de leefwereld van een ouder. Want als ouder ben je niet alleen mama of papa van jouw kind, maar ben je ondertussen ook een werknemer, een bedrijfsleider en nog zoveel meer. De kunst bestaat erin om deze verschillende rollen in balans te houden.