Aanbod voor ouders

Ouder coaching

Het ouderschap is zo’n rijke ervaring in je leven. Kinderen vullen je met liefde, vreugde en plezier. Maar soms weet je het ook allemaal niet meer en word je overspoeld met angst, onzekerheid, je zit soms met je handen in het haar.
Het gedrag van je kind kan je uit balans brengen. Op die momenten ga jij je meer focussen op de negatieve dingen en loopt de verstandhouding tussen jou en je kind niet meer zo vlot.
Tijdens ouder coaching gaan we samen bekijken waarom het gedrag van je kind je uit balans brengt. Want als iets je raakt, zegt dat op dat moment heel veel over jezelf. Je kind houdt je een spiegel voor.
Tijdens de coaching sessie krijgen we zicht op wat er speelt, leeft bij jezelf. Van daaruit gaan we aan de slag en zo creëren we meer ontspanning en ruimte voor jezelf en in de relatie tot je kind.

Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding ondersteunt je bij het maken van de juiste loopbaankeuzes.

Haal je de laatste tijd minder voldoening uit jouw werk? Heb je het gevoel dat er weinig balans is tussen werk en privé? Ondervind je vaker stress of heb je een uitgeblust gevoel?

Of wil je jouw carrière een nieuwe wending geven en ontdekken welke job mogelijkheden er nog beter aansluiten bij jouw kwaliteiten en interesses?

Dan kan loopbaanbegeleiding hierop een antwoord bieden en je verschillende inzichten geven om jouw loopbaan in handen te nemen.  Ik ondersteun jou graag als loopbaancoach en hiervoor werk ik samen met attendo3.

ME-time als ouder

Als ouder speel je vaak taxi: kinderen naar school brengen, de naschoolse activiteiten, verjaardagfeestjes,… en breng je hierdoor vaak tijd door in de auto. Meestal gaat dit gepaard met de nodige hectiek en stress.
Ik wil jou de mogelijkheid bieden terwijl ik in gesprek ben met jouw kind, om ook even wat me-time als ouder te nemen, want dit is geen overbodige luxe.
In een aparte ruimte kan je een tijdschrift/ boek lezen, wat muziek beluisteren, relaxatieoefeningen doen of toch nog dat ene mailtje afwerken dat zo dringend verstuurd moet worden.
Ik hoop dat het me-time moment ervoor kan zorgen dat jij en jouw kind ontspannen en opgeladen Modesta kunnen verlaten.