Aanbod voor ouders

Ouder coaching

Het ouderschap is zo’n rijke ervaring in je leven. Kinderen vullen je met liefde, vreugde en plezier. Maar soms weet je het ook allemaal niet meer en word je overspoeld met angst, onzekerheid, je zit soms met je handen in het haar.
Het gedrag van je kind kan je uit balans brengen. Op die momenten ga jij je meer focussen op de negatieve dingen en loopt de verstandhouding tussen jou en je kind niet meer zo vlot.
Tijdens ouder coaching gaan we samen bekijken waarom het gedrag van je kind je uit balans brengt. Want als iets je raakt, zegt dat op dat moment heel veel over jezelf. Je kind houdt je een spiegel voor.
Tijdens de coaching sessie krijgen we zicht op wat er speelt, leeft bij jezelf. Van daaruit gaan we aan de slag en zo creëren we meer ontspanning en ruimte voor jezelf en in de relatie tot je kind.

ME-time als ouder

Als ouder speel je vaak taxi: kinderen naar school brengen, de naschoolse activiteiten, verjaardagfeestjes,… en breng je hierdoor vaak tijd door in de auto. Meestal gaat dit gepaard met de nodige hectiek en stress.
Ik wil jou de mogelijkheid bieden terwijl ik in gesprek ben met jouw kind, om ook even wat me-time als ouder te nemen, want dit is geen overbodige luxe.
In een aparte ruimte kan je een tijdschrift/ boek lezen, wat muziek beluisteren, relaxatieoefeningen doen of toch nog dat ene mailtje afwerken dat zo dringend verstuurd moet worden.
Ik hoop dat het me-time moment ervoor kan zorgen dat jij en jouw kind ontspannen en opgeladen Modesta kunnen verlaten.

WORKSHOPS ROND VERBINDING

Binnenkort online…