Aanbod voor jongeren

Individuele begeleiding

Je hebt waarschijnlijk al vaak gehoord: het is de mooiste tijd van jouw leven! Geniet ervan nu je nog jong bent, de vrijheid hebt, weinig of geen verantwoordelijkheden moet dragen,….
Maar als jongere kan je je ook niet goed in jouw vel voelen, twijfelen aan jezelf, niet weten welke kant je op moet,…

Via (creatieve) coaching help ik jou op weg om je ware ik te (her)ontdekken, geef ik je handvaten om te zijn wie je echt bent.
Je krijgt meer inzicht in jezelf, waardoor je weet wat er goed voor je is en het eenvoudiger wordt om de juiste keuzes te maken.
Je durft jezelf te zijn, voor jezelf te kiezen in plaats van te voldoen aan de verwachtingen van anderen.
Door creatief bezig te zijn volg je jouw gevoel, laat je het denken even los en hierdoor ervaar je innerlijke rust.

De kracht van eenvoud zorgt ervoor dat je op termijn meer zelfvertrouwen zal hebben, energieker zal zijn, je met andere woorden volledig in jouw kracht staat!

Workshops in groep

Als jongere heb je vaak het gevoel dat je er alleen voor staat, dat je zelf jouw weg moet vinden. En het is terecht jij bent verantwoordelijk voor welke weg je uiteindelijk kiest, maar voor je die keuze maakt is het fijn om even te reflecteren met leeftijdsgenoten.
Iedereen is uniek, dus wat bij de één werkt, zal misschien niet bij de ander werken.
Tijdens deze workshop in groep krijg je een spiegel aangereikt om zo beter zicht te krijgen op jouw talenten. Gedurende de workshop ben ik jullie gids en zal ik jullie kapstokken geven die je kunnen helpen om te gaan met tegenslagen, emoties, conflicten.
Daarnaast zal je de spiegel ook voorhouden aan anderen, je zal elkaar uitdagen en ondersteunen. Na deze intense training kunnen jullie het buddy-schap opnemen voor elkaar en elkaar verder ondersteunen, motiveren en begeleiden.