Studie – en huiswerkbegeleiding

De bijlessen worden in modesta gegeven door: Katty Van de Steene

Op donderdagnamiddag en avond na afspraak

Over mij

Met 20 jaar ervaring in het onderwijs kan ik zeggen dat lesgeven en begeleiding van jongeren helemaal mijn ding is. Ik ben Katty Van de Steene en gaf jaren de liefde voor de wetenschappen en wiskunde door aan mijn leerlingen.

Als leerkracht probeerde ik mijn leerlingen structuur en houvast te bieden. Het gaf telkens voldoening als je vaststelde dat je leerlingen groeien en succesverhalen boeken.

Momenteel werk ik deeltijds in het volwassenenonderwijs. Omdat het bleef kriebelen om jongeren te begeleiden en te bekijken wat  hun noden zijn, richtte ik in 2022 Studio Ensata op.  Ik geef bijles aan kinderen/jongeren in het lager en secundair onderwijs. 

Om nog meer jongeren te kunnen ondersteunen zal ik vanaf nu ook bijles geven op donderdag bij modesta. 

Ik kijk er naar uit om samen met je zoon/dochter te onderzoeken waar ik kan ondersteunen om zo de slaagkansen en motivatie te maximaliseren.

 

AANBOD BIJLES

Op donderdagnamiddag en avond wordt er na afspraak bijles voorzien voor jongeren van het lager en secundair onderwijs

LAGERE SCHOOL

Elk kind is uniek en leert op zijn eigen tempo. Heeft je kind nood aan extra begeleiding bij het maken van het huiswerk of het leren van de leerstof?

We creëren een sfeer van vertrouwen waarbij het kind zich goed voelt om te leren. Niet alleen zorgen we ervoor dat het huiswerk gemaakt is, maar we controleren aan de hand van extra oefeningen of de leerstof begrepen is.

Tarief:  25 euro voor 45 minuten. Pakket van 5 bijlessen aan 115 euro (op te nemen binnen de 6 maanden na 1ste afspraak)

 

SECUNDAIR ONDERWIJS

Achter een succesvolle prestatie ligt steeds een combinatie van studiemotivatie en een juiste studiemethode.

We ondersteunen ook bij het maken van een realistische planning, waarbij er tijd is om te studeren, voor hobby’s en ontspanning. Door prioriteiten te stellen en een slimme tijdsindeling kom je nooit in tijdsnood.

We ondersteunen bij wiskunde – wetenschappen (1ste en 2de graad) en bij het leren van theoretische vakken ter voorbereiding van toetsen en examens. 

Tarief: 35 euro voor 1u. Pakket van 5 bijlessen aan 165 euro (op te nemen binnen de 6 maand na 1ste afspraak)